Heroes desková hra v češtině

Zaklínač 3: O Víně a krvi – Klec Bláznů

Doporučená úroveň: 39
Lokace: Toussaint
Aktivace: Ihned po dokončení hlavního úkolu A tekla krev…

Odměna

  • Zkušenosti za zjištění místa, kde se nalézá vicht skvrnitý.
  • Zkušeností za prostudování záznamu o vichtu skvrnitém.
  • Zkušenosti za prozkoumání vichtova obydlí a zjištění, že chce zrušit kletbu.
  • Zkušenosti za získání vichtových slin.
  • Zkušenosti za zrušení kletby a záchranu Marlene.
  • Zkušenosti za zpřístupnění trosek v Tesham Mutna.
  • Zkušenosti za dokončení úkolu.

Úkol: Vydejte se na hřbitov Mére-Lachaiselongue východně od města, zaklepejte na dveře hrobky a zjistíte, že jsou zamčené. Díky tomu se budete muset za Regisem dostat jinak a tak najděte v okolí vstup do podzemí a seskočte dolů do jeskyně. Zbavte se kikimořích dělnic, probojujte se na druhou stranu a po rozhovoru s Regisem se s ním budete moci i napít. Po chvíli se vrátí havran s informacemi o vichtu skrvnitém, což mu Geralt nejprve neuvěří, ale nakonec se rozhodne zjistit, zdali to není pravda.

Potom si otevřete bestiář, ve skupině Nekrofágové najděte záznam o vichtu a dozvíte se, že na něj platí věci jako olej proti nekrofágům a také znamení Igni a Yrden. Se zmíněnými poznatky zamiřte na jihovýchod k trastamarské myslivně a rovnou si to namiřte k panství na kopci. Před vstupem do domu zhlédněte scénku, následně zamiřte do domu a z krbu seberte Poskvrněný deník, který si rovnou přečtěte. Pokračujte v průzkumu domu, sejděte po schodech dolů a v jedné z místností najděte kotlík. Prohlédněte si ho, následně prohledejte i stůl připravený k hostině a dle Geraltovy rady se uschovejte do skříně nedaleko dveří.

Počkejte až se vicht objeví a budete se moci rozhodnout a buď na něj zaútočit a porazit ho v souboji a nebo se pokusit zlomit kletbu. Určitě zvolte zajímavější druhou možnost a jakmile Geralt zasedne ke stolu, tak si znova vyslechněte znění kletby. Rozhodněte se najíst bez lžíce, pak sledujte vichtovu pachovou stopu před panství až nakonec objevíte starou ženu. Geralt ji odveze automaticky na své panství Corvo Bianco a navíc budete moci Barnabáši říct celý její příběh i to, jak jste kletbu zlomili. Následně zamiřte zpátky na hřbitov za Regisem, předejte mu sliny a promluvte si s ním o poslední přísadě.

Jakmile vám vyjeví svůj plán, tak ho pořádně vyzpovídejte a vydejte se společně do lokace Tesham Mutna. Nechte Regise otevřít vstup do svatyně, následujte ho do místnosti s klecí a umístěte návnadu do všech 4 chodeb, přičemž sudy a další harampádí zničte znamením Aard. Nakonec jen Regisovi řekněte, že jste připravení a začněte zabíjet příšery, dokud naplno nepropadne své krvežíznivosti a nepromění se. Po několika dalších událostech se vám konečně podaří odvar dokončit a zhlédnout události okolo Dettlaffa, čímž úkol dokončíte.

Odebírat
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments