Heroes desková hra v češtině

Zaklínač 3: O Víně a krvi – Podivné Události V Podivných Šatech

Doporučená úroveň: 49
Lokace: Toussaint
Aktivace: Aktivuje se po dohrání úkolu Tesham Mutna, pokud jste získali stuhu v úkolu Bylo nebylo… a předali jste jí Syanně.

Odměna

  • Zkušenosti za získání informací o páté oběti.
  • Zkušenosti a 5 000 korun během ceremoniálu.
  • Zkušenosti po rozhodnutí, co se stane se Syannou.

Úkol: Poté, co vám budou dokončeny šaty, tak souhlaste a pak se společně s Regisem vydejte za čističem bot a kompletně ho vyzpovídejte. Na základě jeho rady zamiřte do útulku za rohem a tam pomozte muži, který vede útulek. Jakmile to uděláte, tak přijměte jeho nabídku a počkejte zde na žebráky, kteří přijdou na jídlo. Ty následně vyzpovídejte a od jednoho z nich získáte dopis s 5. jménem, kterým není nikdo jiný než samotná Anna Henrietta.

Následně si promluvte s Regisem a řekněte mu, že vás zajímá, co stálo za tímto rozhodnutím Syanny. Vydejte se za ní do věže, promluvte si se strážným a ten vás za ní odvede. V závislosti na vašem počínání dříve a také nyní rozhodujete o zakončení hry. Pokud budete útoční, tak to povede ke špatnému konci. Pokud naopak budete shovívaví a přimějete Syannu, aby svých činů litovala, tak naopak to dobré. Třetí možnost se zde objeví na základně vašeho předchozího vztahu a povede k dobrému zakončení.

Následně také můžete Syanně říct, že její sestra zapomněla, protože byla dítě a nemohla s tím nic dělat a že by měla zvážit odpustit jí. Po rozhovoru opusťte místnosti a nechte se strážným odvést za Damiánem, který vás vezme na ceremoniál, kde získáte odměnu. Následně vás kněžna požádá, abyste zůstali a udělali nestranný soud. První volba Syanniny činy byly strašné, ale měla důvod cítit bolest, povedou k tomu lepšímu konci a druhá Syanna je zcela jasně vinná, na ničem jiném nezáleží zase k tomu špatnému. Rozhodnutí je jen na vás a podmínky pro získání jednotlivých konců najdete v jednom z dalších článků.

Dokončete tedy tuto část a Geralt se vydá automaticky za Regisem. Následně si oblékněte rukavice a masku pro sběr mandragory, které jste dostali od Regise (najdete je v úkolových předmětech) a společně se vydejte hledat mandragory. Ty najdete pomocí svých smyslů poměrně snadno, ale zjistíte, že se Regis ztratil. Vydejte se tedy po jeho stopách a dostanete se k místu, kde ho najdete, jak bojuje s Bruxami. Pomozte mu a po výhře si vychutnejte zakončení příběhu.

Odebírat
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments