Heroes desková hra v češtině

Dvě mouchy jednou ranou. Končí karetní GWENT i mobilní Monster Slayer.

Rubriky: Gwent: Karetní hra, Monster Slayer | komentáře (2)

Některé informace se čtou s těžkým srdcem a není úplně jednoduché je snadno přijmout. Přesto je důležité si uvědomit, že některé věci je zkrátka v životě potřeba pustit, aby mohly přijít ty nové. Tvůrci karetní hry GWENT ohlásili konec tvorby nového obsahu, zatímco Spokko se svým The Witcher: Monster Slayer vypínají projekt definitivně.

Během posledního Gwent World Masters se dostalo také na časovou linku karetní hry GWENT. Respektive, co nás v Gwentu v následujících měsících a letech čeká. Duchovní průvodce a ikona karetní hry Pawel Burza oznámil ukončení podpory hry a plány, jak bude Gwent nadále pokračovat. Tvůrci se rozhodli přenechat hru komunitě, která bude moci rozhodovat o tom, jak bude mechanika karet a obecně herní průběh fungovat. Nejde nyní s přesností říci, jaké možnosti nebo mantinely pro nás vývojáři připraví. Důležité je, že Gwent dál poběží a hráči se k němu budou moci vracet, stejně tak jako k dosavadnímu obsahu.

To samé se bohužel nedá říct o projektu mobilní hry The Witcher: Monster Slayer, který bohužel nedopadl tak, jak si zřejmě vývojáři ze Spokko na začátku slibovali. Propadákem hru obecně nazvat nelze, ale něčím velkým a zajímavým bohužel také ne. I z toho důvodu se pravděpodobně tvůrci rozhodli hru zcela vypnout. Ještě do konce ledna 2023 si budete moci Monster Slayer stáhnout do svých telefonů. Následně pak bude hra stažena z obchodů a k 30. červnu 2023 bude oficiálně ukončena.

Vše pro fanoušky Zaklínače!

Pevně věříme, že ukončení těchto skvělých projektů bude významným přínosem pro ty nadcházející. Opět se uvolní ruce vývojářům a tvůrcům, kteří se nyní budou moci soustředit na chystané plány CD Projekt RED a další novinky ze světa Zaklínače.

Odebírat
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Harry
Host
Harry
1 rok před

Monster Slayer začal slibně. Questy byly zábavné, plně v duchu světa Zaklínače. Motivační skill tree. Zbraně měly podivné staty, ale pořád to šlo. Potvor bylo dost, systém znamení i lektvarů byl funkční. Všechno postavili na hlavu v létě 2022 nesmyslnou změnou levelování. Když k tomu připočtu, že druhá sezóna questů nikdy nepřišla, hra byla pohřbena. Za oblečky a lektvary nehodlám platit, za obsah klidně. Doteď jsem nepochopil, proč nezpoplatnili nové questy. Myslím, že platících fanoušků by se našlo dost. Jenže komunitu nikdo neposlouchal a ani nebylo pro ni vytvořeno žádné prostředí. Je to škoda.